14.03.23 | Nyheder

Flextrafikkursus hos UCplus var en super positiv oplevelse

Merete havde besluttet sig for at skifte hverdagen som kørende sælger ud med jobbet som flextrafik chauffør. Hun var ikke klar over, at hun både skulle have taxakørekort og de særlige BAB-kurser, inden hun kunne komme ud at køre. Og hun vidste ikke rigtigt, hvad hun skulle lære på kurserne. I dag kan hun fortælle, at hun fik rigtig meget ud af hele forløbet, og hun giver ros til både underviserne, deres undervisning og til hele personalet hos UCplus’ afdeling i Aarhus.

Gitte Madsen sygetransport

Med en baggrund som kørende sælger ville Merete gerne fortsætte med at arbejde med mennesker, og at blive flextrafik chauffør giver derfor god mening for hende.

Dygtige undervisere, der giver gode eksempler

Merete havde allerede lovning på job fra Falck, og ville hun derfor gerne ude at køre så hurtigt som muligt. Det var lidt en streg i regningen for hende, at hun først skulle bestå både taxakørekort og BAB-kurser, og hun ville faktisk bare gerne have kurserne klaret så hurtigt som muligt. Men da hun kom i gang, ændrede hun helt holdning.

“Fra første dag havde jeg den bedste oplevelse med alle hos UCplus, både dem i administrationen og underviserne. Jeg havde armene helt oppe over hovedet hver dag, fordi jeg aldrig før har haft så gode lærere. De vidste virkelig, hvad de snakkede om, og de kunne formidle stoffet, som nogle gange kunne være lidt svært, på en rigtig god måde. De kom altid med eksempler fra den virkelige verden, og det gjorde det nemmere at forstå.”

Interessant kursus med relevant indhold

Gennem hendes år som sælger, så havde Merete været på rigtig mange kurser, så hun følte, at hun allerede var rimelig godt klædt på til arbejde med mennesker i Flextrafikken. Men hun blev alligevel overrasket over, hvor detaljeret kurserne var, og hvor meget mere hun kunne lære.

“At tage kurset har været en kæmpe AHA-oplevelse, fordi man kommer virkelig vidt omkring; lige fra sygdomslære, over konflikthåndtering til, hvordan man omgås kunder. Og det er lige fra, hvordan man taler til mennesker, som er syge – til helt lavpraktisk, hvordan man får folk ind og ud af bilen på den rigtige måde.”

Merete føler, at hun har fået rigtig meget ud af kurserne, og hun føler sig rigtig godt rustet til at starte jobbet hos Falck, lige så snart hun får sit chaufførkort fra Færdselsstyrelsen.

Læs også: Vejen fra taxikørekort til verdens bedste job som sygetransportchauffør.

Bliv klar til at køre sygetransport og Flextrafik

Hos UCplus får du de nødvendige beviser til at køre sygetransport og Flextrafik med fem dages BAB-kursuspakke. Vi har gode kontakter i branchen og hjælper dig hele vejen i job.

Cookies
Tilmeld