Kvinder bag rattet

Kom til 2-dages gratis afklaringsforløb, og få garanti for job.

Kvinder bag rattet

Kom til 2-dages gratis afklaringsforløb, og få garanti for job.

Flere kvinder bag rattet – kom og bliv klogere på jobbet som chauffør

Drømmer du om et job med fleksibilitet, ansvar og selvstændighed?

Kom med på afklaringsforløbet “Kvinder bag rattet”, og se, om du ikke skal have et rat mellem hænderne. Du bliver klogere på dig selv. Og du hører om de mange jobmuligheder i transportbranchen; som lastbil-, bus- eller sygetransportchauffør.

“Det er fedt, at jeg er så selvstændig, når jeg kører bus”

Mød Kristine. Hun var med i “Kvinder bag rattet” i foråret, og nu kører hun bus. Læs, hvad hun fik ud af forløbet, og hvorfor hun er glad for at være buschauffør her.

Hvad sker der på afklaringsforløbet “Kvinder bag rattet”

UCplus giver dig en jobgaranti, hvis vi efter afklaringsdagen vurderer, at du har kompetencer og forudsætninger for at gennemføre kurset og kan trives med jobbet som bus-, lastbil- eller handicapchauffør.

Der er fokus på indlæring, kørselsrutine og personprofil, og du deltager i en jobsamtale. Afklaringsforløbet er primært for kvinder.

Succesrate

Tilbyder vi dig jobgaranti efter afklaringsdagen er du 100% sikker på et job som enten lastbil-, handicap- eller buschauffør.
I gennemsnit bliver halvdelen af deltagerne på et afklaringsforløb tilbudt jobgaranti.

 

Job som chauffør

Nyansatte i transportbranchen begynder ofte med en timelønsansættelse, men efter 1-2 år som timelønnet ansat, opnår nye chauffører normalt fastansættelse på fuld tid.

Indhold på afklaringsdagen

  • Brancheintroduktion og introduktion til uddannelsernes indhold, krav og opbygning.
  • Testkørsel i personbil med kørelærer.
  • Præsentation af chaufførprofil – hvad kræves det for at blive chauffør i forhold til adfærd, servicekultur, konflikthåndtering etc.
  • Vurdering af basale færdigheder i dansk og matematik på computer samt testtilbagemelding.
  • Samtale med en potentiel arbejdsgiver

Alle deltagere får efter endt afklaringsforløb en samlet tilbagemelding og anbefalinger til en plan for videre uddannelse. 

Hvis man er tilmeldt igennem et jobcenter, får jobcentret en skriftlig tilbagemelding med UCplus’ vurdering af den lediges forudsætninger for at gennemføre en chaufføruddannelse.

Afklaringsforløbet er gratis.

Sådan hjælper vi ledige hele vejen i job

 

På afklaringsdagen bliver du testet med henblik på job i den ønskede branche. Fokus er både på det faglige, din personlighed, sprog og kørsel.

På afklaringsdagen har vi inviteret en arbejdsgiver, der i nogle tilfælde vil tilbyde dig en betinget aftale om ansættelse.

Vores erfarne konsulenter giver dig og dit jobcenter en individuel & personlig feedback i forhold til dine chancer for at få job i den ønskede branche.

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, du kan spørge til råds under hele dit forløb. Din kontaktperson følger dig gennem hele dit forløb.

Efter dit kursus kan du deltage i en workshop, hvor du får konkrete værktøjer og hjælp til at præsentere dine nye og gamle kompetencer bedst over for en ny arbejdsgiver. Workshoppen er målrettet den branche, du skal søge job i. Din workshopleder har et indgående kendskab til brancherne og ved præcis, hvad der skal til for, at du skiller dig ud og kommer i job direkte efter kurset.

Når du er færdig med dit kursus, kan du blive skrevet i UCplus’ aktive jobbank. UCplus jobbank bliver brugt af mange store arbejdsgivere til at rekruttere nye medarbejdere direkte til jobs, der ikke er slået op. Vi har mere end 40 års tæt branchekontakt og er en foretrukken samarbejdspartner for mange af de store spillere i både transport- og vagtbranchen.

Hvor:

Mileparken 12A, 2740 Skovlunde

Hvornår:

8. marts 2023 kl. 09:00 – 12:00 – introdag mellem UCplus og virksomhederne

9. marts 2023 kl. 09:00 – 15:24 – Afklaring med udgangspunkt i test

I tvivl?

Få personlig online vejledning om efteruddannelse og brancheskift hos en af vores vejledere.

I tvivl?

Få personlig online vejledning om efteruddannelse og brancheskift hos en af vores vejledere.

 

Cookies