Nysgerrig på job som chauffør?

Kom til stor jobmesse og få en snak med busselskaberne og måske en aftale om et job

Nysgerrig på job som chauffør?

Kom til stor jobmesse og få en snak med busselskaberne og måske en aftale om et job

Kan du se dig selv have en arbejdsdag bag rattet?

UCplus inviterer til stor jobmesse sammen med repræsentanter for busbranchen. Du har mulighed for at tale med kommende arbejdsgivere og finde ud af om et job som buschauffør passer til lige præcis dig og dine kompetencer.

UCplus er en af Danmarks største udbydere af transportkurser. Vi har ekstrem tæt kontakt til hele busbranchen og derfor har vores kursister job hos en af vores samarbejdspartnere direkte efter, de er færdige med deres uddannelse hos os.

Hvor

› UCplus Øster Parkvej 15
› 8270 Højbjerg
› Gratis p-pladser og bus til døren

 

Til branchedagen kan du bla. møde

AarBus, Aarhus Minibusser, Abildskou, Arriva, HB-Care, Keolis, PP busser, U move & Vikingbus.

Hvornår

› 10. maj
› Kl. 09.00 – 11.30
› Tilmelding ikke nødvendigt

3 gode grunde til at blive buschauffør

  • En hurtig vej til et varigt brancheskift.
  • Gode jobmuligheder – uanset alder og køn.
  • Busbranchen ansætter gerne nyuddannede med erfaring fra andre erhverv.

Sådan hjælper vi ledige hele vejen i job

På afklaringsdagen bliver du testet med henblik på job i den ønskede branche. Fokus er både på det faglige, din personlighed, sprog og kørsel.

På afklaringsdagen har vi inviteret en arbejdsgiver, der i nogle tilfælde vil tilbyde dig en betinget aftale om ansættelse.

Vores erfarne konsulenter giver dig og dit jobcenter en individuel & personlig feedback i forhold til dine chancer for at få job i den ønskede branche.

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, du kan spørge til råds under hele dit forløb. Din kontaktperson følger dig gennem hele dit forløb.

Efter dit kursus kan du deltage i en workshop, hvor du får konkrete værktøjer og hjælp til at præsentere dine nye og gamle kompetencer bedst over for en ny arbejdsgiver. Workshoppen er målrettet den branche, du skal søge job i. Din workshopleder har et indgående kendskab til brancherne og ved præcis, hvad der skal til for, at du skiller dig ud og kommer i job direkte efter kurset.

Når du er færdig med dit kursus, kan du blive skrevet i UCplus’ aktive jobbank. UCplus jobbank bliver brugt af mange store arbejdsgivere til at rekruttere nye medarbejdere direkte til jobs, der ikke er slået op. Vi har mere end 40 års tæt branchekontakt og er en foretrukken samarbejdspartner for mange af de store spillere i både transport- og vagtbranchen.

I tvivl?

Få personlig online vejledning om efteruddannelse og brancheskift hos en af vores vejledere.

I tvivl?

Få personlig online vejledning om efteruddannelse og brancheskift hos en af vores vejledere.