07.05.21

Nyuddannede buschauffører kommer hurtigt i job

COVID-19 pandemien har i længere tid lagt en dæmper på det dansk arbejdsmarked. Men forårets genåbning har allerede haft en positiv effekt på efterspørgslen af buschauffører.

Buschauffør

Lav ledighed, betyder høj efterspørgsel på buschauffører

Hos UCplus oplever vi, at mange kursister kommer direkte i job efter deres kursus, og arbejdsgiverne støvsuger vores jobbank med færdiguddannede kandidater.

”Lige nu oplever vi en ketchupeffekt i ansættelsen af buschauffører. Det har stået stille i en periode, men nu vælter det pludselig ind med efterspørgsler fra arbejdsgivere’ forklarer Henriette Gullberg, der er chef for kvalitet og relationer i UCplus.

“Vi har god kontakt til busbranchen, og den kontakt bruger vi til at hjælpe vores kursister i job” fortæller hun.“

Skaber glæde hos de nyuddannede buschauffører

Den stærke branchekontakt og den nemme vej til job skaber glæde hos de nyuddannede buschauffører.

Kim Ørsnæs er en af de nyuddannede buschauffører fra UCplus, som er kommet direkte i job.

Han fortæller, at det personlige engagement og troværdigheden han har oplevet i sit forløb på UCplus, gav ham troen på, at vejen til job efter kurset ville være kort.

”Den troværdighed, jeg har oplevet, har gjort hele forskellen mellem at blive ’lovet’ guld og grønne skove, og så, som det er sket for mig nu, at komme i arbejde hos et busselskab i Hovedstadsområdet som jeg ønskede”, siger Kim der også fortæller, at han har nydt sin tid på UCplus på grund af den høje kvalitet i undervisningen.

Hos UCplus følger vi vores kursister hele vejen fra overvejelse til ansættelse.