Overvejer du at skifte branche?

Skift til nyt job som chauffør

Få nyt job som chauffør, der kører bus, taxi, lastbil, varebil eller sygetransport

En efteruddannelse til chauffør kan være en hurtig vej til et varigt jobskifte. Det tager under to måneder at uddanne sig til erhvervschauffør og branchen skriger på arbejdskraft – også gerne nyuddannet. På UCplus uddanner vi chauffører til bus, taxi, lastbil, varebil  og sygetransport. Vi har et kæmpe netværk til branchen og hjælper dig også hele vejen i job efter dit kursus.

Tre gode grunde til at blive chauffør

  • God løn – chauffører i transportbranchen er dækket af overenskomst og får en god løn
  • Transportbranchen er en rummelig branche med mange forskellige mennesker i alle aldre, hvor du med garanti vil blive mødt med en stor åbenhed overfor modne medarbejdere med erfaring fra andre brancher.
  • Stor sikkerhed for job langt ind i fremtiden.

 

Job som chauffør

Nyansatte i transportbranchen begynder ofte med en timelønsansættelse, men efter 1-2 år som timelønnet ansat, opnår nye chauffører normalt fastansættelse på fuld tid.

 

Sådan hjælper vi dig hele vejen i job

 

På afklaringsdagen bliver du testet med henblik på job i den ønskede branche. Fokus er både på det faglige, din personlighed, sprog og kørsel.

På afklaringsdagen har vi inviteret en arbejdsgiver, der i nogle tilfælde vil tilbyde dig en betinget aftale om ansættelse.

Vores erfarne konsulenter giver dig og dit jobcenter en individuel & personlig feedback i forhold til dine chancer for at få job i den ønskede branche.

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, du kan spørge til råds under hele dit forløb. Din kontaktperson følger dig gennem hele dit forløb.

Efter dit kursus kan du deltage i en workshop, hvor du får konkrete værktøjer og hjælp til at præsentere dine nye og gamle kompetencer bedst over for en ny arbejdsgiver. Workshoppen er målrettet den branche, du skal søge job i. Din workshopleder har et indgående kendskab til brancherne og ved præcis, hvad der skal til for, at du skiller dig ud og kommer i job direkte efter kurset.

Når du er færdig med dit kursus, kan du blive skrevet i UCplus’ aktive jobbank. UCplus jobbank bliver brugt af mange store arbejdsgivere til at rekruttere nye medarbejdere direkte til jobs, der ikke er slået op. Vi har mere end 40 års tæt branchekontakt og er en foretrukken samarbejdspartner for mange af de store spillere i både transport- og vagtbranchen.

Hvor:

Mileparken 12A, 2740 Skovlunde

Hvornår:

8. marts 2023 kl. 09:00 – 12:00 – introdag mellem UCplus og virksomhederne

9. marts 2023 kl. 09:00 – 15:24 – Afklaring med udgangspunkt i test

Book en tid til vejledning

Book tid til en snak om dine muligheder for at omskole dig til et job som chauffør til bus, lastbil, taxi, varebil eller sygetransport. Vi forsøger så vidt muligt at ringe tilbage på den ønskede tid.

"*" indicates required fields

Navn*
MM slash DD slash YYYY
Privatlivspolitik*
Marketingsamtykke
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

UCplus er en fantastisk skole, med rigtigt gode lærere, der er gode til at forklare ting på forskellige måder og til at få en med undervejs.

Michelle

UCplus er virkelig et dejligt sted med en god undervisning og dygtige undervisere.

Anders

Et sjovt kursus, hvor vi blev mødt med respekt.

Nese

Cookies