Overvejer du at skifte branche?

Skift til nyt job som chauffør

Få nyt job som chauffør, der kører bus, taxi, lastbil, varebil eller sygetransport

En efteruddannelse til chauffør kan være en hurtig vej til et varigt jobskifte. Det tager under to måneder at uddanne sig til erhvervschauffør og branchen skriger på arbejdskraft – også gerne nyuddannet. På UCplus uddanner vi chauffører til bus, taxi, lastbil, varebil  og sygetransport. Vi har et kæmpe netværk til branchen og hjælper dig også hele vejen i job efter dit kursus.

Tre gode grunde til at blive chauffør

 • God løn – chauffører i transportbranchen er dækket af overenskomst og får en god løn
 • Transportbranchen er en rummelig branche med mange forskellige mennesker i alle aldre, hvor du med garanti vil blive mødt med en stor åbenhed overfor modne medarbejdere med erfaring fra andre brancher.
 • Stor sikkerhed for job langt ind i fremtiden.

 

Job som chauffør

Nyansatte i transportbranchen begynder ofte med en timelønsansættelse, men efter 1-2 år som timelønnet ansat, opnår nye chauffører normalt fastansættelse på fuld tid.

 

Sådan hjælper vi dig hele vejen i job

 

På afklaringsdagen bliver du testet med henblik på job i den ønskede branche. Fokus er både på det faglige, din personlighed, sprog og kørsel.

På afklaringsdagen har vi inviteret en arbejdsgiver, der i nogle tilfælde vil tilbyde dig en betinget aftale om ansættelse.

Vores erfarne konsulenter giver dig og dit jobcenter en individuel & personlig feedback i forhold til dine chancer for at få job i den ønskede branche.

Du bliver tilknyttet en fast kontaktperson, du kan spørge til råds under hele dit forløb. Din kontaktperson følger dig gennem hele dit forløb.

Efter dit kursus kan du deltage i en workshop, hvor du får konkrete værktøjer og hjælp til at præsentere dine nye og gamle kompetencer bedst over for en ny arbejdsgiver. Workshoppen er målrettet den branche, du skal søge job i. Din workshopleder har et indgående kendskab til brancherne og ved præcis, hvad der skal til for, at du skiller dig ud og kommer i job direkte efter kurset.

Når du er færdig med dit kursus, kan du blive skrevet i UCplus’ aktive jobbank. UCplus jobbank bliver brugt af mange store arbejdsgivere til at rekruttere nye medarbejdere direkte til jobs, der ikke er slået op. Vi har mere end 40 års tæt branchekontakt og er en foretrukken samarbejdspartner for mange af de store spillere i både transport- og vagtbranchen.

Hvor:

Mileparken 12A, 2740 Skovlunde eller Øster Parkvej 15, 8270 Højbjerg

Hvornår:

Afklaringsdagen starter altid kl. 08:00 – se kommende tider længere nede i tilmeldingsformularen.

Har du en interesse i at indtræde i en ny branche, men oplever du vanskeligheder ved at etablere kontakt med potentielle arbejdsgivere? Så kunne det tænkes, at vores afklarings- og jobgarantiprogram er noget for dig! Vi lærer ikke blot vores kursister at bestå prøver, men at træde ud på arbejdsmarkedet. Og vi er altid villige til at bistå dig med at opnå beskæftigelse.

Vores jobgaranti henvender sig til arbejdsløse borgere, som ikke er berettiget til seks ugers jobrettet uddannelse og som ønsker beskæftigelse inden for bus-, lastbil-, taxa- eller flextrafikbranchen. Jobgarantien indebærer et minimum på 30 timers arbejde om ugen og gælder for en periode på højst tre måneder efter afslutning af kurset.

Hvordan kan det lade sig gøre, tænker du måske?
Vi er en veletableret busskole, som har været i drift i over 40 år. I de seneste 14 år har vi udvidet vores fokus til også at omfatte lastbiler, taxaer og flextrafik. På baggrund af alle disse års erfaring og netværk har vi opbygget et stærkt samarbejde med en række partnere inden for netop disse brancher. Vi lægger vægt på at skabe en perfekt matchning allerede fra starten, og vores mål er at levere de bedste chauffører til branchen.

Hvordan opnår jeg jobgarantien?
For at kunne opnå jobgarantien skal du deltage i et af vores gratis afklaringsforløb, som vi regelmæssigt afholder både i Skovlunde og i Højbjerg. På afklaringsforløbet vil du blive præsenteret for vores omfattende udbud af kurser, få muligheden for at køre i bus/lastbil og have mulighed for en dialog med en underviser, der kan forklare meget mere om jobbet og branchen. Ønsker du at tilmelde dig et afklaringskursus, kan du trykke her.

For at blive betragtet som kvalificeret til jobgarantien skal du tage en af vores kursuspakker, enten i Skovlunde eller Højbjerg:

Skovlunde:

 • Bus-Rutebus-Billettering
 • Bus-Taxa-BAB
 • Gods-Hænger

Højbjerg:

 • Bus-Taxa-BAB
 • Gods-Hænger

Er det muligt at opnå jobgarantien uanset hvad?
Desværre kan vi ikke tilbyde jobgarantien til alle, da der er mange faktorer, som spiller ind for, om du kan få et kørekort.
Det er blandt andet vigtigt, at du:

 • Kan godkendes til at tage kørekort (fx ved at kunne fremvise en lægeerklæring, vandelsattest og en ren straffeattest)
 • Kan møde til tiden
 • Er fleksibel i forhold til arbejdssted
 • Er fleksibel i forhold til arbejdstider

Selvom der måske er sproglige vanskeligheder eller udfordringer, står vi klar til at hjælpe dig godt på vej. Hvis du er i tvivl omkring jobgarantien er du velkommen til at ringe direkte til os på 44 87 01 00.

Book en tid til vejledning

Book tid til en snak om dine muligheder for at omskole dig til et job som chauffør til bus, lastbil, taxi, varebil eller sygetransport. Vi forsøger så vidt muligt at ringe tilbage på den ønskede tid.

"*" indikerer påkrævede felter

Navn*
MM skråstreg DD skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

UCplus er en fantastisk skole, med rigtigt gode lærere, der er gode til at forklare ting på forskellige måder og til at få en med undervejs.

Michelle

UCplus er virkelig et dejligt sted med en god undervisning og dygtige undervisere.

Anders

Et sjovt kursus, hvor vi blev mødt med respekt.

Nese

Cookies
Tilmeld