Køretekniske kurser

Effekt der kan ses på bundlinjen

Køretekniske kurser

Så godt som gratis og uden besvær

FDM og UCplus er gået sammen om at gøre det så let og billigt som muligt at sende jeres kørende medarbejdere på kursus.

Kurserne varer typisk 1-2 dage og kan have fokus på f.eks. skadesbegrænsning eller grøn kørsel.

Kurserne udbydes som AMU-kurser. Det betyder, at I kan få tilskud til at dække  de fleste af jeres kursusudgifter.

Spørgsmål og svar om køretekniske kurser

Køretekniske kurser når det passer jer- 24/7, dag, aften eller weekend. Kurserne foregår på FDM Sjællandsringen i Roskilde eller FDM Jyllandsringen i Silkeborg. Et kursus varer 1 dag og afholdes året rundt.

Kurserne koster 134 kr. pr. dag i deltagerbetaling*. Kurset er et AMU-kursus. Det betyder, at du kan søge tilskud på 881 kr. om dagen pr. medarbejder* du har på køreteknisk kursus.

Faglærte og ufaglærte medarbejdere kan tage AMU-kurser med tilskud samt modtage VEU-godtgørelse. Medarbejdere med en videregående uddannelse skal betale fuld takst og kan ikke modtage VEU-godtgørelse.

Tilmelding

Køretekniske kurser aftales altid direkte med jer som virksomhed. Kontakt os for at aftale et kursus der passer til jer.

Kunne du tænke dig at spare 200.000 kr. om året ligesom Ringsted Kommune

20 kørende medarbejdere i kommunen kom på kursus i køreteknik og energirig kørsel. Det resulterede i en besparelse på 150.000 kr. alene på skader og 41.000 kr. i brændstof.

Gør ligesom MiniTrans og spar næsten 150.000 kr. på brændstof om året

For at skærpe den grønne firmaprofil sendte Minitrans 22 medarbejdere på kursus i energirigtig kørsel. Det resulterede i en brændstofbesparelse på 17,1 % svarende til 145.890 kr. på et år.

Stor effekt på økonomien

”Vi kan se en effekt, når vi har haft chauffører på kurser i køreteknik, og det gavner naturligvis virksomhedens økonomi.”

Bjarne Larsen

Driftschef, Busselskabet Keolis

Cookies
Tilmeld