19.10.22 | Nyheder

Der er så mange gode ting ved jobbet som taxachauffør

Jeg er blevet rigtig positiv overrasket over jobbet som taxachauffør. Og jeg siger til folk som overvejer det, ”Just do it! Du kommer ikke til at fortryde det”. Der er så mange gode ting ved jobbet. Der er både variationen, fleksibilitet og det gode kollegaskab. 

Står ved siden af taxa

Shahabeddin Sheikhjani tog taxakørekort hos UCplus. Nu har han job hos Viggo og han elsker hverdagen som taxachauffør.

Sådan fortæller Shahabeddin Sheikhjani, som i foråret 2022 tog taxachaufførkursus hos UCplus, og som siden september har kørt for taxiselskabet Viggo.

”Som taxachauffør er hver dag forskelligt. Du møder nye mennesker. Du kører nye steder. Det er jo næsten sightseeing, for du kommer steder, du aldrig har været før. Så du lærer byen at kende på en helt anden måde. Og folk sætter pris på, at du kører dem sikkert til deres destination.

Jeg er også glad for de fleksible arbejdstider. Det betyder meget for mig, at jeg selv kan vælge, hvornår jeg vil køre.

Jeg kommer tit hjem med et stort smil, fordi jeg oplever glade mennesker – både blandt kunderne og kollegerne. Det er rart, at der er kunder, som har lyst til at snakke. Og hvis det er turister, kommer man ofte til at fortælle om de steder, vi kører forbi, og det er faktisk rigtig sjovt.”

Læs mere om taxakørekortet, og hvordan du bliver taxachauffør.

Cookies
Tilmeld