11.02.21

Nese kører Falck sygetransport

Nese har taget uddannelsen til at køre sygetransport på UCplus, fordi hun havde en drøm om at køre Falck sygetransport. Hun elsker at hjælpe mennesker og at gøre en forskel i folks hverdag.

Nese kører Falck sygetransport

Nese elsker at hjælpe andre og at føle at hun gør en forskel

Et sjovt kursus, hvor vi blev mødt med respekt

På UCplus oplevede Nese et sjovt kursus, hvor hun blev udfordret på de ting, hun troede hun viste om trafikken.

” Jeg har jo haft kørekort i mange år, så det var sjovt at finde ud af, hvor mange ting man faktisk gør forkert i trafikken,” forklarer Nese og fortæller, hvordan hun oplevede at blive mødt med stor respekt og en indstilling om at hjælpe kursisterne blandt underviserne.

“Vi var mange mennesker med mange forskellige nationaliteter og i alle aldre. Det var rart at føle, at der var plads til os alle sammen. Vi blev undervist på en måde, så vi var helt sikre på, at vi nok skulle komme igennem det her.”

Falck sygetransport var Neses mål fra start

Nese startede med at tage taxikørekort og de tre nødvendige BAB-kurser for at få de nødvendige beviser til at søge jobbet hos Falck.

Siden har hun suppleret med et buskørekort, der gør at hun kan køre flere slags sygekørsel.
Nese elsker sit job hos Falck, fordi hun føler, at hun gør en forskel.

“Jeg møder mennesker, som har det svært, og jeg føler jeg kan gøre en forskel med at møde dem på en positiv måde. Møde dem med et smil i løbet af dagen – hjælpe dem med det de nu skal have hjælp til. For mig er det at arbejde for Falck så meget mere end at være chauffør. Der er så meget andet forbundet med det. Jeg føler, at jeg gør en forskel.”

 

Mød Nese der fortælle om jobbet & uddannelsen

Sådan bliver du chauffør til Falck sygetransport

 

Tag kursuspakken på i alt 15 dage

  • Chaufførkort til personbefordring (taxikørekort)
  • BAB 1
  • BAB 2
  • BAB 3