17.04.24 | Nyheder

UCplus og SkanTech løfter chaufføruddannelsen med Driver Coach-teknologi

Et nyt partnerskab mellem UCplus og SkanTech introducerer et nyt digitalt værktøj i buschaufførernes uddannelse. Med implementeringen af Driver Coach vil alle som kommer på efteruddannelse hos UCplus få konkret og brugbar hjælp til optimering af kørestil og til reduktion af brændstofforbrug.

Gitte Madsen sygetransport

For afdelingsdirektør for AMU og EUD hos UCplus, Camilla Kaare Nielsen, er det helt oplagt at cementere partnerskabet med SkanTech omkring brugen af Driver Coach i UCplus chaufføruddannelser.

Efteruddannelse med Driver Coach giver forbedret kørsel

UCplus tager et vigtigt skridt for at fremtidssikre og forbedre uddannelsen af buschauffører ved at indgå et samarbejde med teknologivirksomheden SkanTech om at implementere den avancerede Driver Coach-teknologi i alle efteruddannelseskurser.

Driver Coach anvender dataanalyser, adfærdsnudging, og kunstig intelligens til at tilpasse uddannelsesindholdet til den enkelte elev, hvilket muliggør en mere effektiv læring og anvendelse af teoretisk viden i praksis. Ved at bruge Driver Coach vil alle som tager deres efteruddannelse hos UCplus få vigtige indsigter om deres kørestil, hvilket vil føre til mere køreglæde for den enkelte chauffør, samt forbedret kørsel for busvirksomhederne på grund af den øgede sikkerhed på vejen.

For afdelingsdirektør for AMU og EUD hos UCplus, Camilla Kaare Nielsen, er det helt oplagt at cementere partnerskabet med SkanTech:

“UCplus har en helt naturlig interesse i at være med til at udnytte, hvordan ny teknologi kan højne kvaliteten af buschaufføruddannelsen. Implementeringen af Driver Coach understøtter vores ambition om at tilbyde en moderne og effektiv uddannelse. Vi ser det samtidigt, som en vigtig opgave, at vi bidrager til en mere grøn kollektiv trafik ved at uddanne chauffører i endnu mere energirigtig kørsel.”

Jan Skaarup, CEO ved SkanTech, tilføjer, ”Vi er stolte over, at UCplus har valgt at implementere Driver Coach i deres chaufføruddannelsesprogrammer. Dette partnerskab styrker vores tro på, at vi bidrager med vigtig viden gennem vores nye digitale læringsmiljøer til hele transportsektoren. Vi ser frem til at fortsætte udviklingen af Driver Coach, og levere endnu flere innovative løsninger, som kan understøtte chaufføruddannelserne.”

Fakta om Driver Coach

  • Driver Coach er en prisvindende optimeringsplatform, der reducerer brændstofforbruget, eller øger rækkevidden på El-busser, med 10-15%.
  • Der er fokus på sikkerhed og kundetilfredshed, og den traditionelle sidemandsoplæring reduceres med 80-90% – uden at gå på kompromis med kvaliteten.
  • Med ny optimeret kørestil bidrager Driver Coach også til færre skader, mindre vedligehold og en mere effektiv driftsafvikling.

Vil du vide mere?

Er du nysgerrig på at høre mere om, hvordan Driver Coach bliver implementeret, eller vil du gerne vide mere om, hvordan vi kan hjælpe med at styrke dine chaufførers kørekompetencer?

Kontakt:

Camilla Kaare Nielsen, Afdelingsdirektør for AMU og EUD hos UCplus på mail: ckn@ucplus.dk eller på mobil +45 20 81 00 20

Hvis du ønsker mere information om Driver Coach og SkanTechs palette af digitale løsninger til transportbranchen?

Tag fat i Jan Skaarup på mail: jan.skaarup@skantech.eu eller på mobil +45 31 15 22 20

Cookies
Tilmeld