12.05.22 | Nyheder

UCplus styrker godsuddannelsen med egen sættevogn i Aarhus

Den nye sættevogn højner kvaliteten på uddannelsen og giver kursisterne et bredere sæt kompetencer i arbejdet som lastbilchauffører, når de kører med gods på de danske og europæiske landeveje.

Buschauffør

UCplus’ nye sættevogn.

Sættevognen bliver en del af UCplus’ kursusforløb i Aarhus og er allerede taget i brug. Med sættevognen får kursusdeltagerne på godsuddannelsen mulighed for at få flere kvalifikationer, fx at køre med forvogn, hænger og sættevogn.

Afdelingsdirektør for AMU og EUD i UCplus, Camilla Kaare Nielsen, forklarer, at det for hende handler om at give de kommende lastbilchauffører på UCplus’-uddannelsen sikkerheden i, at vores kursister fra UCplus bliver en mere ”hel” chauffør, da de får flere kompetencer. Hun uddyber:

”Sættevognen gør ikke, at vi udbyder en helt ny uddannelse. Det er et supplement til et allerede velfungerende kursusforløb, der giver vores kursister endnu flere kompetencer, når de efterfølgende skal ud at arbejde med tung transport. Det kvalificerer dem til at håndtere alle aspekter af arbejdet som lastbilchauffører.”

Bliv klogere på godsuddannelsen og tilmeld dig kursus her

Cookies
Tilmeld